Wat is 360 graden fotografie?

Architecture and Design

Google Maps voorbeeld:

Het toevoegen van een virtuele tour op Google Maps kan verschillende voordelen hebben, zoals:

  • Door een virtuele tour toe te voegen, kan een bedrijf beter opvallen in de zoekresultaten en meer aandacht trekken van potentiële klanten
  • Een virtuele tour biedt gebruikers de mogelijkheid om het bedrijf te verkennen voordat ze er daadwerkelijk naartoe gaan. Dit kan hen helpen bij het nemen van een beslissing over een bezoek of aankoop.
  • Niet alle bedrijven hebben een virtuele tour op Google Maps, dus door er een toe te voegen kan een bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie.
  • Een virtuele tour kan een leuke en interactieve manier zijn om potentiële klanten te betrekken en hen te helpen zich meer verbonden te voelen met het bedrijf.

Planning

Hogere zoekmachine ranking:

Google heeft een functie genaamd "Google Mijn Bedrijf" waarmee bedrijven een virtuele tour kunnen toevoegen aan hun vermelding. Dit kan helpen om een vermelding hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten en een betere gebruikerservaring te bieden en meer betrokkenheid te genereren op een website.

Dit kan leiden tot een lager bouncepercentage en langere bezoektijden op de eigen website, wat op zijn beurt weer kan bijdragen aan een hogere positie in zoekresultaten. Bovendien kan het gebruik van een virtuele tour unieke inhoud bieden die zoekmachines als waardevol beschouwen, waardoor de zichtbaarheid van een website wordt vergroot.

Project Management

Online interactie:

Een virtuele tour kan online interactie creëren door het mogelijk te maken voor gebruikers om door de virtuele omgeving te navigeren en de omgeving vanuit verschillende hoeken en perspectieven te bekijken. Daarnaast kan een virtuele tour interactieve elementen bevatten, zoals hotspots met tekst, afbeeldingen, video's, documenten etc. die gebruikers kunnen activeren om meer informatie te krijgen over specifieke objecten en/of onderdelen van de tour.

De gebruiker kan hierdoor actief deelnemen aan de tour en krijgt het gevoel dat hij of zij zelf de controle heeft over wat er wordt bekeken en ontdekt. Een virtuele tour kan een waardevolle tool zijn voor musea, MKB, onderwijs, horeca, toerisme, (sport-)scholen, zaalverhuur, vastgoed en andere industrieën waarbij het delen van visuele informatie op afstand belangrijk is.

Home Renovations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi congue nec sapien vitae luctus. Sed tincidunt vulputate elementum.

Painting

Curabitur velit tortor, bibendum non augue et, hendrerit euismod velit. Aenean vitae blandit libero. Curabitur vitae nisi sollicitudin, mattis.

Commercial Construction

Ex quis, placerat quam. Vestibulum feugiat et justo sed tristique. Sed ullamcorper commodo neque nec bibendum. Vestibulum consequat.

Woodwork and Carpentry

Ut placerat eget arcu eget vulputate. In pretium eget neque at volutpat. Donec at gravida leo. In sollicitudin non massa a egestas.

Electrical

Curabitur diam tortor, tempor at ultricies eu, consectetur et leo. Aenean et ex ac lectus mollis ultricies vel ut velit. Curabitur id malesuada.

Flooring and Tiling

Quisque eget justo elementum, gravida leo in, vehicula sem. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames

"De virtuele tour is een ode aan de tentoonstelling, het is prachtig geworden!"

~ Nikita Gerritsen - Zuiderzeemseum