De Suiker Events

De Suiker Events & Wolkenfabriek

Het geweldig sfeervolle voormalige Suikerunie terrein is tegenwoordig decor van allerlei activiteiten. Het oudste deel van de Suikerfabriek, het voormalige zeefgebouw, is gelukkig gered van de sloop. Deze gigantisch grote, rauwe locatie leent zich uitstekend voor grote (bedrijfs)feesten, manifestaties en beurzen.  Het voormalige zeefgebouw is een kaal en vrijwel leeg gebouw, met uitzondering van het hier gehuisveste ‘Wolkenfabriek’. Deze gezellige ruimte is uitermate geschikt voor bijeenkomsten en feesten tot 200 personen. Het immense braakliggende buitenterrein van 125 ha is een ideale festivallocatie.

Het monumentale fabrieksgebouw bevindt zich naast de Ringweg Groningen (Laan 1940-1945), en is ongeveer tien minuten fietsen van zowel het Centraal Station als de Grote Markt.

 

Bekijk je deze webpagina op een mobiele telefoon? Klik dan hier om de virtuele tour in een nieuw browservenster te openen.

www.desuikerevents.nl

www.dewolkenfabriek.com

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone