EM2 Groningen

Een onafhankelijk podium en evenementenlocatie

EM2 biedt ruimte en energie. Dit delen ze graag met anderen. Daarom is de zaal van EM2 geschikt voor een breed scala aan evenementen.
Van openbare culturele activiteiten tot bedrijfsfeesten, congressen, seminars en trouwpartijen. Veel is mogelijk. Doordat de zaal opdeelbaar is en over een uitzonderlijk goede akoestiek beschikt, kan je er makkelijk terecht voor intieme gelegenheden vanaf 20 personen tot grote bijeenkomsten, concerten en uitvoeringen tot 800 personen. Buiten het gebouw zijn zelfs evenementen tot 10.000 bezoekers mogelijk. Daarnaast is venue EM2 (gelegen aan de Westelijke ringweg Groningen) uitstekend met de auto bereikbaar en is er een grote (gratis) parkeerplaats. Indien gewenst verzorgt EM2 volledige cateringarrangementen. Van een eenvoudige lunch tot een luxe 5-gangen diner op een prachtig gedekte tafel. Daarnaast kan je bij ze terecht voor professioneel licht, beeld en geluid.

Bekijk je deze webpagina op een mobiele telefoon? Klik dan hier om de virtuele tour in een nieuw browservenster te openen.

www.em2groningen.nl

Meer zien? Ga naar de pagina Virtuele tours!