Nieuwe software aangeschaft

3DVista
3DVista

Met de aanschaf van 2 nieuwe softwarepakketten voor het maken van virtuele tours zijn de technische mogelijkheden flink uitgebreid. Evenals de mogelijkheden om een virtuele tour van een eigen stijl te voorzien.

Het is vanaf nu mogelijk om virtuele tours veel interactiever te maken door het toevoegen van hotspots, plattegronden, een logo, teksten, geluid, video, foto’s, links naar websites en social media etc. Er kunnen zelfs lensflares toegevoegd worden waardoor je ‘verblind’ wordt als je in een lichtbron kijkt!

De nieuwe opties zijn zeer geschikt om virtuele tours een educatief of informatief karakter te geven en/of aan te passen aan de stijl van de klant zijn of haar website.  Het is mogelijk om externe webpagina’s te tonen binnen de virtuele tour. Denk hierbij bijv. aan een reserveringsformulier wat direct ingevuld kan worden. Of het tonen van een YouTube video, diashow etc..

Er is het laatste jaar hard gewerkt aan PanoCMS (Content Management Systeem, speciaal voor virtuele tours) waarmee klanten de virtuele tour zelf kunnen vullen met media. De inhoud is dan elk moment door de klant te wijzigen! Zie eerste voorbeelden op PanoCMS.

Pano2VR
Pano2VR