Informatie

Geef mensen met 360º fotografie een kijkje achter de schermen van je bedrijf !

Een 360 graden foto is een foto die een volledige omgeving weergeeft, waarbij de fotograaf de camera in een bepaalde positie plaatst en daarna een serie foto's maakt van de omgeving. Deze foto's worden vervolgens samengevoegd tot één beeld, waardoor een panoramisch beeld ontstaat dat de gebruiker in staat stelt om te kijken in elke richting. Dit in tegenstelling tot een standaard foto die slechts een beperkt deel van de omgeving weergeeft.

Kleine ruimtes kunnen gefotografeerd worden met slechts één 360º foto. Voor grotere ruimtes is het aan te bevelen om meerdere foto's te maken op verschillende plekken en deze met elkaar te verbinden middels navigatiepijltjes (hotspots). Meerdere 360° foto's kunnen gecombineerd worden tot een virtuele tour.

Met 360º foto's  kunnen potentiële klanten via Google Maps of Street view en/of je website 365 dagen 24/7 online een kijkje nemen in je bedrijf. Dit is zeer effectieve reclame en werkt sterk drempelverlagend!

Naast 360º graden foto’s is het tevens mogelijk 360º video’s te laten maken waarin de kijker zelf de kijkrichting bepaalt door in de video te navigeren.

De 360º camera is desgewenst ook te huur, zodat je zelf een flitsende 360º video kunt maken!

Vermeldingen op Google met foto’s en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om de interesse te wekken. Laat je bedrijfsvermelding  op Google visueel opvallen.

Het is mogelijk om een virtuele tour te laten maken voor zowel Google Street View als een op maat gemaakte virtuele tour voor gebruik op je eigen website en/of Facebookpagina. Hierbij wordt er van de ene ruimte naar de andere ruimte (panoramafoto’s) genavigeerd via zogeheten ‘hotspots’.

Maak een virtuele tour nog interactiever!

Het toevoegen van een logo, voice-over, achtergrondmuziek, video, lensflares, teksten en gewone foto’s is daarbij mogelijk. Het is tevens mogelijk om een virtuele tour met meerdere talen te maken. De virtuele tours zijn ook te bekijken met een virtual reality bril zoals een Google Cardboard (VR bril).

360º fotografie is ideaal voor de promotie van steden, dorpen, bedrijven, musea, galerieën, sportscholen, kantoren, winkels, scholen, kinderdagverblijven, restaurants, campings en de verkoop van uw huis op Funda etc. etc.!